Ref. og billeder

Forsvarsbrødrene for Gørlev og Omegn afholdte fredag d. 17. marts 2017 ordinær generalforsamling i forsamlingshuset Enigheden hvor der deltog 28.

Formand Leif Kristensen bød velkommen og startede generalforsamlingen med at vi skulle udbringe et nifoldigt leve for vores protektor Dr. Margrethe d. 2.

Til dirigent blev valgt Søren Olsen.

Formand Leif Kristensen aflægger beretning hvor han kommer ind på hvad der er sket i årets løb og hvad der venter fremover. Formanden opfordrer kraftigt vores brødre til at gøre en indsats for at skaffe flere medlemmer så vi ikke uddør, vi er klar over at det ikke er mange der kommer af sig selv så en lille opfordring kunne måske hjælpe, et af formandens ønsker er også at da vi har nogle medlemmer der ikke har fået betalt deres kontingent at de gør det eller melder tilbage om de ønsker at være medlem.

Vi har siden sidste generalforsamling afholdt 7 bestyrelsesmøder som vi afholder på skift og for egen regning.

Formanden opfordrer til at man bruger vores hjemmeside som hedder www.dfbgoerlev.dk hvor man kan følge med i hvad der sker i selskabet., der er bl.a. billeder fra de enkelte arrangementer og indbydelser m.m.

Kasserer Erling Larsen forelægger det reviderede regnskab som desværre udviser et mindre underskud i året der er gået som bl.a. skyldes at omkostningerne stiger og at vi har haft lidt mindre tilslutning til vores arrangementer.

På valg til bestyrelse var der genvalg til Leif Kristensen, Arne Hjorth Hansen og John Andersen. Erik Sørensen ønskede ikke genvalg og i stedet blev valgt Søren Olsen. Vi skulle bruge 2 nye suppleanter og her blev valgt til 1. suppleant Dennis Hansen og 2. suppleant blev Karl Øvli Nielsen.

Til revisor var der genvalg til Flemming Petersen og til revisorsuppleant  Niels Erik Hansen.

Kontingent for 2018 er uændret kr. 150,00 pr. år.

Der var 6 brødre der skulle have årstegn:

50 år: Ingo Julskær og Eigil Hansen.

40 år: Asger Christensen og Leif Jespersen.

10 år: Rasmus Christensen og Jesper Christensen.

Desværre var der kun 3 af de brødre der skulle have tegn der var fremmødt og det var Asger Christensen , Rasmus Christensen og Jesper Christensen.

Under eventuelt var der livlig debat om hvordan vores arrangementer skulle afholdes, der var flere ønsker som vi tager til efterretning.

Efter generalforsamlingen blev der serveret gule ærter samt pandekager m/ is.

Med broderlig hilsen

John Andersen.

Seneste kommentarer

17.05 | 13:36

Kære bestyrelse for Forsvarsbrødrene for Gørlev og omegn.
Mange tak for Jeres besøg og de gode flasker rødvin som I havde med til mig og som glædede mig meget. Mange hilsner, Jørgen

Del siden