Ref. Og nye vedtægter

Forsvarsbrødrene For Gørlev og Omegn.

Vi har fredag d. 11. sept. 2020 afholdt ordinær generalforsamling i Forsamlingshuset Enigheden, generalforsamlingen skulle oprindeligt været afholdt fredag d. 13. marts 2020 men på grund af Corona en blev den flyttet til nu.

Vi startede kl. 18.30 og der deltog 17 til generalforsamlingen. Formand Arne H. Hansen bød velkommen og vi udbragte et 9 foldigt leve for vores protektor Dr. Margrethe d. 2.

1. Til dirigent blev valgt Lena Hansen.

2. Formanden aflægger beretning hvor han kommer ind på hvad der er sket siden sidste generalforsamling og hvad selskabet ellers har i tankerne og et af punkterne er som vi har hørt før at det går tilbage med medlemstallet og derfor en opfordring til alle om at prøve at finde nogle nye medlemmer, vi tror jo stadig der er mange der ikke er klar over hvad De Danske Forsvarsbrødre står for og i Gørlevselskabet er vi i dag 49 medlemmer. I 2020 har vores planlagte arrangementer jo desværre været aflyste på grund af Corona en, vi håber det nye år bliver bedre for os alle. Vi har en bøn til alle vores medlemmer om at hvis de flytter skal de huske at give os besked da vi ikke får besked om adresse ændring på anden måde. Vi har planlagt et efterårsarrangement hvor vi skal besøg Kalundborg  Radiostation på Gisseløre hvor vil vi høre om radiostationens historie igennem tiden og se det museum der er bygget op. Arrangementet finder sted lørdag d. 10 okt.

3. Kasserer Erling Larsen fremlægger det reviderede regnskab som viste et pænt overskud.

4. Indkomne forslag: Ingen.

5.Bestyrelsens forslag til nye og reviderede vedtægter til godkendelse. Forslag til ændringer har været sendt ud til medlemmerne til gennemlæsning. Ændringerne er for en del kosmetisk til et nemmere og lettere forståeligt sprog samt andre små ændringer. Ændringerne skal godkendes på en ekstraordinær generalforsamling som finder sted umiddelbart efter den ordinære.

6. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: På valg Erling Larsen og Jørgen P. Andersen som begge modtog genvalg, Birgit Halgaard er udtrådt af bestyrelsen og i stedet blev valgt Karl Øvli Nielsen.

7. Bestyrelsessuppleanter:

  Genvalg til Jørgen J. Andersen som blev 1. suppleant og til 2. suppleant blev valgt Kim Rasmussen.

8. Til revisor var der genvalg til Poul Hansen.

9.  Revisorsuppleant genvalg til Bo Olsen.

10. Kontingent for 2021 uændret.

11. Eventuelt.   Her fik John Christensen overrakt et 50 års hæderstegn for sit lange virke i Forsvarsbrødrene.

Slut på den ordinære generalforsamling og vi går over til den ekstraordinære for vedtagelse af de nye vedtægter som eneste punkt.

Vedtægterne blev godkendt.

Vi sluttede aftenen med spisning hvor menuen var ændret til i stedet for gule ærter blev det sildemad, smørrebrød og ost. Der deltog 17 til spisningen.

                                                                                                                    På bestyrelsens vegne John Andersen.

Ny bestyrelse

Formand Arne Hjorth Hansen.

Kasserer Erling Larsen.

Næstformand/sekretær John Andersen.

Bestyrelsesmedl. Dennis Hansen.

                             Jørgen P. Andersen.

                             Søren Olsen.

                             Karl Øvli Nielsen.

Seneste kommentarer

17.05 | 13:36

Kære bestyrelse for Forsvarsbrødrene for Gørlev og omegn.
Mange tak for Jeres besøg og de gode flasker rødvin som I havde med til mig og som glædede mig meget. Mange hilsner, Jørgen

Del siden