Ref. Generalforsamling 2018

Forsvarsbrødrene for Gørlev og Omegn har afholdt ordinær generalforsamling 16. marts 2018.

Generalforsamlingen blev afholdt i Forsamlingshuset Enigheden hvor vi startede kl. 18,30 med generalforsamlingen og herefter spisning.

Der deltog 28 til generalforsamlingen og 27 til den efterfølgende spisning.

Formand Leif Kristensen bød velkommen og indledte med et nifoldigt leve for vores protektor Dr. Margrethe d. 2.

1.  Valg af dirigent som blev Flemming Petersen.

2.  Næstformand Arne H. Hansen oplæste beretningen.

    Her et uddrag fra beretningen:

Vi har i kalenderåret 2017 været så heldige at vi ikke har måttet afgive nogle af vores brødre til Ryes Brigade.

Vi har i 2017 betænkt følgende med gaver:

Orla Kjærsgaard, Høng 70 år.

Jørgen Andersen, Løve 70 år.

Vi har siden sidste generalforsamling afholdt 8 bestyrelsesmøder som vi afholder på skift og for egen regning hvor vi har planlagt de forskellige aktiviteter og arrangementer og hvad der ellers skal ske i årets løb.

Jeg vil igen som tidligere lige minde om at vi jo har vores egen hjemmeside, den hedder: www.dfbgoerlev.dk,  hvor alle kan gå ind og læse aktuelle ting, der vedrører Forsvarsbrødrene i Gørlev. Det kan f.eks. være indbydelser, referater fra kredsen, hvem der er medlem af bestyrelsen, love og vedtægter og andre relevante ting. Endvidere er der billeder fra de arrangementer, der bliver afholdt.

Det er muligt at tilmelde sig en mailliste, (leon@sport.dk) sådan at man får besked hver gang der er nyt på hjemmesiden, så er man hele tiden opdateret.

Vi har også fået lavet en Facebookgruppe under " Forsvarsbroderselskabet for Gørlev og Omegn" hvor man også kan følge med i hvad der sker.

Vi har desværre været nødsaget til i år at slette nogle af vores medlemmer da de har været i restance i flere år, det er jo ærgerligt at skulle slette nogen da vi ikke er for mange i forvejen, Som tidligere nævnt skal vi jo hvert år indbetale til både Kredsen og Samvirksomheden for de brødre der er registreret hos os, uanset om de betaler eller ej.

Som tidligere vil vi opfordre alle til at prøve at skaffe flere nye medlemmer til Forsvarsbrødrene, der skal gøres noget så vi ikke uddør, det er måske kun en lille opfordring der skal til og det skulle være mærkeligt om der ikke er en der kender en der har lyst til at være medlem, vi har plads til mange flere.

Der er nok mange der ikke er klar over hvad Forsvarsbrødrene er og hvad vi står for eller slet ikke kender vores eksistens. Det er derfor op til alle lige at gøre en indsats.

Vi er jo godt klar over at det ikke er mange der kommer helt af sig selv.

Jeg kan fortælle at der på landsplan pr 1. januar 2018 er 7805 brødre og det er en tilbagegang på godt 528 brødre.

I 2. kreds som vi er en del af er der 948 medlemmer.

I vores selskab er vi 57 medlemmer.

3.  Kasserer Erling Larsen fremlægger det reviderede regnskab som desværre udviser et underskud som blandt andet skyldes en del udgifter og at nogle af vores arrangementer desværre har givet underskud.

4.  Indkomne forslag:  Ingen.

5. Valg af bestyrelse.

På valg: Birgit Halgaard, Erling Larsen og Jørgen P. Andersen som alle modtog genvalg.

Da vores formand Leif Kristensen af helbredsmæssige årsager har valgt at trække sig fra bestyrelsen måtte vi vælge en anden til bestyrelsen og hertil blev valgt Dennis Hansen som er valgt for et år, for at følge valgperioden. Dennis Hansen var 1. suppleant.

6.   Bestyrelsessuppleant genvalg til Karl Øvli Nielsen og til anden suppleant blev valgt Jørgen Andersen, Løve.

7.   Revisor: Genvalg til Poul Hansen.

8.   Revisorsuppleant: Genvalg til Niels Erik Hansen.

9.  Kontingent for 2019. Vi havde i bestyrelsen drøftet om kontingentet skulle hæves i 2019 og lagde det så op til generalforsamlingen hvor meget vi skulle hæve kontingentet, der blev drøftet flere muligheder og vi endte på en forhøjelse på kr. 50,00 så kontingentet vil blive kr. 200,00.

10.  Eventuelt.

Uddeling af årstegn:

40 år.     Jørn Bent Christensen.

25 år.     Orla Kjærsgaard.

10 år.     Rikke Jørgensen, Henning Eliassen. Kurt Sørensen. Søren Sørensen.

Der var kun Orla Kjærsgaard der deltog for at få overrakt sit årstegn, der var afbud fra Jørn Bent Christensen af helbredsmæssige årsager.

Da vores formand Leif Kristensen havde valgt at trække sig fra bestyrelsen fik han overrakt et par flasker vin som tak for han indsats i årerne i bestyrelsen og som formand.

Efter generalforsamlingen blev der serveret gule ærter med tilbehør og derefter pandekager med is. Til dem der ikke ønskede ærter var der flæskesteg.

På et efterfølgende konstitueringsmøde blev bestyrelsen sammensat og er som følger:

Formand Arne H. Hansen.

Kasserer  Erling Larsen

Næstformand/sekretær John Andersen.

Bestyrelsesmedl. Birgit Halgaard.

         ---               Søren Olsen.

         ---               Jørgen P. Andersen.

         ---               Dennis Hansen. 

På bestyrelsens vegne

John Andersen.   

Seneste kommentarer

17.05 | 13:36

Kære bestyrelse for Forsvarsbrødrene for Gørlev og omegn.
Mange tak for Jeres besøg og de gode flasker rødvin som I havde med til mig og som glædede mig meget. Mange hilsner, Jørgen

Del siden